Aanbod

Voor iedere mama een passend traject

De beginnende Intuïtief Eter, de eeuwige diëten of de mama die de relatie met haar mamalijf wilt herstellen; voor iedere mama die worstelt met eten en haar lichaam heb ik een passend traject.

Kijk snel verder en ontdek wat bij jou past!

Cursus

Starten met Intuïtief Eten

Maak kennis met eten op gevoel en leer hoe jij jouw lichaam weer kunt gaan vertrouwen. Reken af met die eeuwige schuldgevoelens en ontdek hoe jij weer kunt gaan genieten van eten. Met als resultaat: meer rust in je hoofd en een beter voorbeeld kunnen zijn voor jouw kinderen.

Meer informatie

Academy

Omarm je mamalijf

Een online academy die vol zit met modules, video's, masterclasses, oefeningen en opdrachten waarmee jij zelfstandig en op je eigen tempo aan de slag kunt gaan om aan jouw relatie met eten en je mamalijf te werken.

Alles wat ik de afgelopen jaren ontikkeld heb, vind je hierin terug!

Meer informatie

Hoe zijn deze cursussen opgebouwd?

Het aanbod binnen deze cursussen is zo opgebouwd dat jij stap voor stap jouw reis richting meer rust en ontspanning rondom eten en meer zelfacceptatie en zelfliefde kunt gaan maken zonder overspoeld te worden met te veel informatie.

Een ontspannen relatie ontwikkelen met eten en je mamalijf is een ingewikkeld proces dat tijd nodig heeft. Door de opbouw in de cursussen en trajecten ga jij op een overzichtelijke manier aan de slag met jouw patronen, overtuigingen en angsten.

De cursus "Starten met Intuïtief Eten" volg je op je eigen tempo. Deze twee sluiten op elkaar aan.

Het "Omarm je mamalijf" traject is mijn grootste traject en meest intensieve. Dit traject is de opvolger van de vorige twee. Dit traject bevat een heleboel extra's: bijna wekelijkse groepscalls, live gast masterclasses, 24/7 coaching via whatsapp en een fijne en warme community met andere mama's die elkaar steunen en motiveren. De deuren van het "Omarm je mamalijf" traject openen maar 2x per jaar.

Heb je een vraag over mijn aanbod of twijfel je of ik jou kan helpen? Stuur mij dan zeker even een berichtje!