1:1 traject - Rust rondom eten

1-op-1 online Intuïtief Eten coaching

Neem afscheid van diëten en leer weer luisteren naar en vertrouwen op de signalen van jouw lichaam. Met als resultaat: een stabiel gewicht, weer genieten van eten, jouw eet- en snaaibuien weer onder controle en niet meer continu in je hoofd bezig zijn met eten.

Herken jij dit?

Dan kan ik niet wachten om samen met jou aan de slag te gaan!

Je wilt graag gezond leven, maar e wordt soms volledig opgeslokt door het drukke gezinsleven, maar hebt de hele tijd een stemmetje in je achterhoofd die zegt dat je beter voor jezelf en je mamalijf zou moeten zorgen. Je weet dat een gezonde leefstijl je leven een flinke boost kan geven. Maar hoe pak je dit aan?

✔ Je hebt allerlei diëten geprobeerd, maar het lukt je maar niet om op je streefgewicht te komen of te blijven. Je hebt heel sterk het verlangen dat je gewicht niet langer je leven en gedachten zo erg beheerst, maar je weet niet hoe je hier meer rust in kunt krijgen.

✔Je bentconstant bezig met je voedingskeuzes overdenken, omdat je niet wilt aankomen in gewicht. Je staat op met gedachtes over voeding en gaat ermee naar bed.

Je hebt vaak last van eet- en/of snaaibuien en eet hierbij in korte tijd veel suikerrijk, vetrijk en calorierijk eten, waarna je je schuldig, boos, verdrietig en gefrustreerd voelt.

✔Je probeert jehonger zo veel mogelijk te onderdrukken in de hoop dat je dan afvalt of niet aankomt.

✔Je hebt moeite met aanvoelen wanneer jij moet stoppen met eten als je verzadigd bent, waardoor je regelmatig te veel eet of juist te weinig.

✔Je vertrouwt jezelf niet als snoep, koek, chips of ijs in huis is en haalt het daarom niet in huis, zodat het in ieder geval niet in 1x op gaat.

✔Je trekt vaak uit verveling, stress of verdrieteen zak chips open

Je kunt niet meer optimaal genieten van sociale gelegenheden, zoals verjaardagen, feestdagen of etentjes met vrienden.Je bent gedurende de dag dan vaak bezig met compenseren door bijvoorbeeld minder te eten en bekijkt van te voren de menu kaart om de meest "low-calorie" optie van de menukaart te kunnen kiezen.

✔ Je wilt eigenlijk gewoon zorgeloos kunnen genieten van het leven en je gezin zonder dat je continu in je hoofd bezig bent met eten, suikers, calorieën, je gewicht en afvallen.

Je hebt het gevoel dat je je eten, moet verdienen.Je gunt jezelf alleen iets lekkers wanneer je een flink workout hebt gedaan of bijvoorbeeld een flink stuk bent gaan wandelen.

✔Je bent helemaal klaar met die eeuwige strijd tegen dat diëten en wilt graag goed voor jouw mamalijf gaan zorgen. Haar geven wat ze nodig heeft.

Ik ben er voor jou

Ja dit wil ik!

Rust rondom eten...

Ik geloof dat het voor iedereen mogelijk is om te stoppen met diëten en te leren eten op gevoel. Je moet alleen weten welke stappen je daarvoor moet nemen.

Nu lijkt het misschien nog heel moeilijk allemaal, maar uiteindelijk is iedereen geboren met het vermogen om te luisteren naar de honger- en verzadigingssignalen van het lichaam. Oftewel: Een intuïtief Eter te worden. We zijn alleen vaak vergeten, door de dieetcultuur, hoe we hier naar kunnen luisteren. 

Speciaal voor mama's die al maanden of jaren bezig is met diëten, gezond leven en haar gewicht onder controle te krijgen en nu aan alles voelt dat het tijd is om dit los te laten. Alleen is het nog de vraag hoe.. Want als we iets niet willen is het wel weer om aan te komen in gewicht doordat we alles gaan eten wat weer los en vast zit. Maar tegelijkertijd verlangen we zo naar een situatie waarbij eten niet meer zo veel mentale energie kost en het niet meer zo’n ding is voor je. 

In dit 1-op-1 programma help ik jou daarom om stap voor stap, op jouw eigen tempo, het diëten los te laten en weer te luisteren naar je honger- en verzadigingssignalen. Zo help ik jou om weer vertrouwen terug te winnen in je lichaam, zodat je weer écht kunt genieten van eten zonder je druk te maken over je gewicht.

Samen zetten we de stappen die nodig zijn om een gezonde en ontspannen relatie met eten te ontwikkelen.

MomBody & Mind coaching

Je bent al jaren bezig met gezonde voeding. Eiwitten, koolhydraten en vetten zijn voor jou geen ongekend terrein. En van veel producten weet je precies hoeveel calorieën er in zitten

Je wilt graag minder streng zijn voor jezelf, stoppen met jezelf de schuld geven, jezelf uithongeren, altijd maar diëten en stoppen met regels en restricties. Je voelt dat je jouw eetgedrag wilt veranderen.

Tegelijkertijd vind je het ook doodeng! Want wat als je aankomt in gewicht?

Je beseft ook dat diëten en die eindeloze afvalpogingen je niet gaan brengen waar je zo naar verlangd. En eigenlijk heb je er ook de energie niet meer voor...

Je wilt het nu een keer direct goed doen en beseft inmiddels ook dat je dient te investeren in jezelf om een gezonde relatie met voeding te realiseren.

Je wilt het niet meer alleen doen en verlangt ernaar dat iemand je stap voor stap helpt. Het liefst iemand die jouw gedachtes over voeding écht begrijpt  – en waarbij je terecht kunt als je ergens mee struggelt of een toffe overwinning wilt delen. In jouw eigen omgeving zijn er namelijk weinig mensen die met hetzelfde probleem zitten als jij. 

In het 1-op-1 programma leer ik jou niet één methode. Daar geloof ik niet in. 

Ik begeleid jou in ontdekken wat jouw lichaam nodig heeft. Welk eten dat is, hoe veel en hoe vaak is aan jou. Geen enkele coach, diëtist of calorietrack app kan dit jou namelijk vertellen.

Ik laat jou onderzoeken waar jouw lichaam om vraagt. En ik help je vervolgens om daar op de juiste manier gehoor aan te geven. 

Maar ik houd je ook een spiegel voor: Welke overtuigingen en eetregels houd jij momenteel nog vast? En hoe saboteer jij hiermee het luisteren naar je eigen lichaam?

Resultaat

Wat ga je bereiken?

Na het afronden van dit 1:1 traject ben jij in staat om:

 1. je eetkeuzes te baseren op wat jouw lichaam nodig heeft. Je eet wanneer je honger hebt en stopt wanneer je verzadigd bent.
 2. Lief te zijn voor je emoties zonder je gevoel te verdoven met eten.
 3. De eetregels die jij (onbewust) voor lange tijd hebt gehad, los te laten.
 4. Jouw eet- en snaaibuien onder controle te krijgen en het bij 1 koekje of stukje chocolade te houden.
 5. Om te gaan met de angst om aan te komen.
 6. Zowel eetkeuzes te maken op basis van je fysieke gezondheid als op basis van je mentale gezondheid. Je kiest voor voedzame producten en minder voedzame producten zonder schuldgevoelens of drang om te compenseren.
 7. Op een stabiel gewicht uit te komen wat perfect past bij jouw lichaam én dit te behouden.
Plan een afspraak in

Aan de slag

Wat gaan we doen?

Tijdens Rust rondom eten leer ik jou in 6 1:1 coachsessies alles over het creëren van een gezonde relatie met voeding aan de hand van de 10 basisprincipes waarop Intuïtief Eten is gebaseerd, zodat jij leert eten op gevoel en zult stoppen met jojoën in gewicht. En dat zónder dat hierbij alles gaat eten wat los en vast zit.  

Dit programma is met name waardevol voor mama's die:

 1. In het verleden veel hebben ge-dieet, maar hier écht helemaal klaar mee zijn.
 2. Producten zien als goed of slecht en ongezond/gezond en hierdoor zichzelf bepaalde producten helemaal verbieden of bijvoorbeeld voorwaarden eraan verbinden zoals “alleen in het weekend” of “maximaal 2 koekjes”
 3. Regelmatig eet- en/of snaaibuien hebben of stiekem eten en het gevoel hebben dan totaal geen rem meer te hebben
 4. Zich vaak schuldig voelen over hun eetgedrag, balen van zichzelf en hun eten vaak willen compenseren met meer sporten of minder eten.
 5. 24/7 bezig zijn met hun voeding. “Eet ik niet teveel?” “Is dat wel gezond?” “Moet ik dit wel doen“, zijn gedachtes die constant door hun hoofd gaan. 
 6. Vaak eten vanuit emotionele redenen, bijvoorbeeld als ze zich vervelen, zich verdrietig voelen, moe zijn of gewoon even willen ontspannen. 

Dit programma is met name waardevol als je écht wilt werken aan jouw relatie met voeding en bereid bent om jouw eventuele wens om af te vallen in ieder geval tijdens het traject even los te laten.

Afspraak plannen

MomBody & Mind 1:1 Rust rondom eten

Uitgebreide intake - In 60 minuten bespreken we jouw huidige situatie en uitdagingen. Op basis hiervan adviseer ik jou in welke basisprincipes van Intuïtief Eten jou kunnen gaan helpen richting een gezonde relatie met voeding en stellen we een persoonlijk actieplan op.


Online leeromgeving - Je krijgt toegang tot de online leeromgeving waarin jij alle informatie kunt vinden over de basisprincipes van Intuïtief Eten en hoe je dit kunt toepassen in de praktijk.  


5 coachsessies - Om de week hebben we 1-op-1 een 45 minuten coachingsessie waarbij we jouw voortgang en uitdagingen bespreken.

Toegang tot online masterclasses gegeven door verschillende experts (bekkenfysio, stylist, opruimcoach, stresscatch, enzovoort)

24/5 Whatsapp support - Ik ben er 24/5 voor je wanneer je vragen hebt, het even niet lekker gaat of voor wanneer je je overwinning wilt delen! Je krijgt altijd reactie binnen 24 uur!


♡Dit traject is volledig online en de afspraken vinden plaats via mijn persoonlijke zoom-ruimte

Ik ben jouw coach

Mijn naam is Adinda Gersen en ik ben mama van twee zoontjes Ryan (2019) en Luke (2021). Met een studie Voeding en Diëtetiek achter de rug en een specialisatie richting Intuïtief Eten wil ik andere mama's helpen hun mamalijf te omarmen. 

Naast expert ben ik ook ervaringsdeskundige. Als mama van 2 jonge kinderen weet ik alles van de grote veranderingen in je leven wanneer je kinderen krijgt en alle ballen die je als moeder hoog moet zien te houden. Als mama wil je het graag goed doen en daarbij kun je jezelf soms een beetje vergeten. Ik ben van mening dat door beter voor jezelf te zorgen als moeder je er uiteindelijk ook meer voor je kinderen kunt zijn.

Je kunt namelijk meer geven wanneer je zelf genoeg ontvangt

Ik heb zelf jarenlang geworsteld met mijn eetgedrag en mijn eigen lichaam. Als tiener at ik mijn emoties weg, had ik last van eetbuien en was ik te dik (vond ik zelf). In de periode daarna sloeg dit om in obsessief eet- en beweeggedrag. Ik telde elke calorie die ik at, stond elk vrij moment in de sportschool, ik was nog steeds ontevreden over mijzelf en ik vond mezelf nog steeds te dik.

Na jaren worstelen ben ik eindelijk sinds een aantal jaar verlost van die eeuwige strijd met eten en mijn lichaam en kan ik mijn mamalijf (ja ook na het krijgen van 2 kinderen) volledig accepteren zoals het is.

Twijfel je?

Of heb je nog vragen? Plan gerust een vrijblijvend kennismakingsgesprek in. Dit kennismakingsgesprek is een gesprek van ongeveer 30 minuten met mij persoonlijk.

100% tevredenheidsgarantie

Je krijgt mij als jouw persoonlijke coach. Je ontvangt antwoord op je vragen, feedback en persoonlijk advies op doordeweekse dagen binnen 24 uur. Mocht je toch niet tevreden zijn dan kan je binnen 14 dagen kosteloos annuleren.

Veel gestelde vragen

Wat is intuïtief eten?

Bij intuïtief eten ga je van luisteren naar externe regels (van diëten) naar luisteren naar je eigen innerlijke signalen. Selfcare en respect voor je lichaam staan centraal. Het is een persoonlijk proces waarbij je je gezondheid respecteert door te luisteren naar en te reageren op de directe boodschappen die je lichaam afgeeft.

Krijg ik persoonlijk advies?

Absoluut. We hebben 1x in de 2 weken een uitgebreide call van 45 minuten en daarbuiten appen we vaak gewoon via WhatsApp!

Is dit programma iets voor mij?

Deze vraag krijg ik regelmatig in verschillende vormen. Dit programma is specifiek voor:

Mama's die in het verleden veel hebben ge-dieet, maar hier écht helemaal klaar mee zijn.

Mama's die producten zijn als goed of slecht en ongezond/gezond en hierdoor zichzelf bepaalde producten helemaal verbieden of bijvoorbeeld voorwaarden eraan verbinden zoals “alleen in het weekend” of “maximaal 2 koekjes”

Mama's die regelmatig eetbuien hebben of stiekem eten en het gevoel hebben dan totaal geen rem meer te hebben

Mama's die zich vaak schuldig voelen over hun eetgedrag of balen van zichzelf.

Mama's die eigenlijk 24/7 in hun hoofd bezig zijn met wat ze moeten eten, wanneer en hoeveel. Vaak vanuit een angst om aan te komen..

Ga ik afvallen met dit traject?

Dat kan ik niet voorspellen en hangt af van je persoonlijke situatie. Als je een te hoog fat-set point hebt op dit moment, bestaat de kans dat je zult afvallen. Weet dat afvallen nooit de focus is in dit traject, maar dat je wel de wens mag hebben. De focus op afvallen leidt vaak tot gewichtstoename. Dus dat is de reden waarom we hier niet op focussen in dit traject.

Hoeveel kost dit traject?

Dit programma kost € 123,- per maand wanneer je betaalt in 6 termijnen. Het totaalbedrag is lager wanneer je in 1x betaalt. (€ 727,-). Andere opties wat betreft betaling zijn altijd bespreekbaar.

Hoeveel tijd ben ik hier aan kwijt?

Gemiddeld geef ik als vuistregel om minimaal 1,5 uur per week vrij te maken voor dit programma. 1 uur voor de opdrachten & video’s en 1x per twee weken 1 uur voor de calls.

Ik vind het veel geld en ik vind het spannend om zo'n investering te doen...

Dat begrijp ik. Probeer er alleen ook van een andere kant naar te kijken. Het kost je wat om deze investering te doen maar wat kost het je om het NIET te doen? Wat kost het je in frustratie en kosten aan dieetboeken, afvalplannen, etc. omdat je niet de juiste dingen aan het doen bent? Én je kunt in termijnen betalen waardoor het hopelijk ook voor jou financieel te doen is

Ik twijfel is het mogelijk om even te overleggen?

Jaaa, tuurlijk! Heb je na het lezen van deze vragen nog steeds twijfels of staat jouw vraag er niet tussen? Stuur me dan gerust een berichtje op Instagram in de DM.Alle berichtjes beantwoord ik persoonlijk.