Starten met Intuïtief Eten

Maak een eind aan onrustig eetgedrag en start met Intuïtief Eten!

Stap uit die vicieuze cirkel van snaaibuien, overeten en cravings en vind eindelijk rust in jouw relatie met eten met deze cursus.

Intuïtief eten helpt je in het creëren van een gezonde relatie met eten. Helemaal als je het stapsgewijs en met de juiste begeleiding aanpakt.

Het geeft je het zelfvertrouwen en de tools om te leren luisteren naar jouw lichaam en te reageren op jouw persoonlijke behoeften. Het leert je om onderscheid te maken tussen fysieke honger en emotionele honger. En het helpt je gaandeweg jouw lichaam steeds een beetje beter kennen, zodat jij jouw lichaam datgene kunt geven waar wij zich het meest comfortabel bij voelt.

Dat wil ik!
 • Herken jij dit?

  • Je wilt starten met Intuïtief Eten, maar je weet niet goed waar je moet beginnen.
  • Of je bent al een tijdje bezig met Intuïtief Eten, maar je lijkt alle controle te verliezen en denkt dat het voor jou niet werkt
  • Je hebt last van oncontroleerbare snaaibuien en cravings
  • Je vindt het moeilijk om aan te voelen wanneer je honger hebt
  • Je kunt maar moeilijk stoppen met eten als je vol zit en vaak dus meer dan je zou willen
  • Je hebt een hele lijst aan voedingsmiddelen die je niet durft te eten
  • Je hebt regelmatig last van schuldgevoelens wanneer je iets "ongezonds" hebt gegeten
  • Je denkt de hele dag door aan eten
 • En wil je graag dit?

  ♡Je weet precies wat Intuïtief Eten is en wat je kunt doen om het voor jou te laten werken

  ♡Je bent weer in staat om jouw honger en verzadiging aan te voelen.

  ♡En je durft hier ook weer op te vertrouwen. Vaarwel calorieën tellen en eetschema's!

  ♡Jij hebt jouw snaaibuien en cravings meer onder controle

  ♡Je bent je bewuster van jouw eetgedrag en eet minder vaak op de automatische piloot. Hierdoor ben je beter in staat om bewuste eetkeuzes te maken waarmee je goed voor je lichaam kunt zorgen.

  ♡Je hebt geen verboden voedingsmiddelen meer en je mag alles eten van jezelf.

  ♡Je hebt rust in je hoofd, want je bent niet meer de hele dag bezig met eten

  ♡Je kunt weer genieten van eten!

Wat kun je verwachten?

Starten met Intuïtief Eten is een korte online cursus bestaande uit 4 modules met video's, informatie en opdrachten zodat jij ook daadwerkelijk gaat doen!

Na inschrijving krijg je direct toegang tot de online leeromgeving, zodat jij gelijk van start kunt. Je kunt de cursus volledig in je eigen tempo volgen en je krijgt maar liefst 2 jaar lang toegang tot al het lesmateriaal!

Yes ik wil starten!
 • Amanda

  "Door dit traject let ik beter op mijn lichaamssignalen als ik honger heb. Ik zou dit iedereen gunnen!"

 • Eveline

  "Ik merk dat ik minder de focus heb op eten en dat ik mij meer focus op een gevoel van positiviteit. Als je hulp nodig hebt bij je struggles rondom eten, dan is dit traject passend voor jou!"

 • Iris

  "Ik voel me minder schuldig/slecht als ik een koekje neem 's avonds en er zijn zelfs avonden dat ik erin slaag om niets te snoepen. Het is een beetje een mindset shift. Het lukt mij steeds beter om stapje voor stapje mijn doelen te bereiken."

 • Talitha

  Toen ik deze cursus ontdekte, heb ik geen seconde getwijfeld. Ik was in een vicieuze cirkel terecht gekomen waarbij ik veel at en snoepte, en me hier nadien heel slecht om voelde. "Door het traject te volgen, rekende ik af met een aantal hardnekkige ideeën die ik voor mezelf rond eten had opgebouwd. Ik focus nu minder op afvallen, en zorg beter voor mezelf. Door meer te bewegen, voldoende te slapen enz heb ik minder trek in ongezonde dingen. Een aanrader dus voor alle mama’s die zich slecht in hun vel voelen"

Even voorstellen

Mijn naam is Adinda Gersen en ik ben mama van twee zoontjes Ryan (2019) en Luke (2021). Met een studie Voeding en Diëtetiek achter de rug en een specialisatie richting Intuïtief Eten wil ik andere mama's helpen een ontspannen relatie te ontwikkelen met eten en hun mamalijf. 

Naast expert ben ik ook ervaringsdeskundige. Ik heb zelf jarenlang geworsteld met mijn eetgedrag en mijn eigen lichaam. Als tiener at ik mijn emoties weg, had ik last van eetbuien en was ik te dik (vond ik zelf). In de periode daarna sloeg dit om in obsessief eet- en beweeggedrag. Ik telde elke calorie die ik at, stond elk vrij moment in de sportschool, ik was nog steeds ontevreden over mijzelf en ik vond mezelf nog steeds te dik.

Na jaren worstelen ben ik eindelijk sinds een aantal jaar verlost van die eeuwige strijd met eten. Ik eet op basis van mijn innerlijke signalen, ik tel geen calorieën meer en ik kan genieten van elk soort eten zonder schuldgevoelens of drang om te compenseren!

Twijfel je?

Alle veelgestelde vragen op een rij

Voor wie is de cursus precies?

De cursus is geschikt voor alle mama's die die de eerste stappen willen zetten in hun reis richting Intuïtief Eten, die al gestart zijn met Intuïtief Eten, maar bij wie het niet lijkt te werken, die het moeilijk vinden om aan te voelen wanneer ze honger hebben, die niet goed kunnen stoppen met eten als ze vol zitten en die weer willen kunnen genieten van eten!

Wat is de investering?

De totale investering is € 76,- als je in één keer betaald. Je kunt ook kiezen om in 2 maandtermijnen te betalen. Dan betaal je € 40,- per maand.

Kan ik vragen stellen en feedback vragen?

Je krijgt mij (Adinda) als jouw persoonlijke coach. Je kunt mij 24/7 via mail vragen stellen en om feedback en advies vragen.

Kan ik met deze cursus ook afvallen?

Ik kan je bij voorbaat niet voorspellen wat jouw lichaam gaat doen. Dat hangt helemaal af van jouw situatie voordat je begon met Intuïtief Eten. Wat er ook gebeurt met jouw lijf, blijkbaar is dat wel nodig om jouw relatie met eten te herstellen.