Omarm je mamalijf academy - PT mama

Ga voor meer zelfvertrouwen en een beter zelfbeeld

Je bent mama en je hebt de meest prachtige kindje(s) op de wereld gezet waar je ontzettend dankbaar voor bent. Maar dat lichaam....dat is blijvend veranderd. Je baalt ervan, je zit niet lekker in je vel, je ervaart onrust rondom eten, je wilt afvallen en je mist je oude lijf. 

Je wilt goed voor jezelf zorgen en tegelijkertijd ook het liefst wat kilo's kwijt. Je hebt al veel geprobeerd, maar niks heeft geholpen. Althans; niet op de lange termijn. 

Je weet eigenlijk niet meer wat je moet doen om je goed te voelen.... Daarom heb ik voor jou de "Omarm je mamalijf Academy" gecreëerd.

Een online academy die vol zit met modules, video's, masterclasses, oefeningen en opdrachten waarmee jij zelfstandig en op je eigen tempo aan de slag kunt gaan om aan jouw relatie met eten en je mamalijf te werken.

Alles wat ik de afgelopen jaren ontikkeld hebt, vind je terug in de academy!

Ik wil dit!

Herken jij jezelf hierin?

✔ Je verlangt terug naar je 'oude lijf' (het lichaam van voordat je kinderen had)
✔ Je bent in je hoofd continu bezig met je gewicht
✔ Je zit vast in een vicieuze cirkel en gaat van afvalpoging naar afvalpoging
✔Je bent ontevreden over je mamalijf en wilt het liefst afvallen
✔Je denkt dat je gelukkiger bent met een slanker lichaam
✔Je vindt jezelf niet mooi genoeg/dun genoeg/ sexy genoeg....
✔Je vergelijkt jezelf continu met anderen
✔In de spiegel zie je alleen de 'minder mooie' punten van jezelf
✔Je vindt het verschrikkelijk om foto's van jezelf terug te zien, omdat dit negatieve gevoelens en gedachten over jezelf oproept
✔Je bent ontzettend streng voor jezelf en vindt dat je het altijd beter kunt doen. Goed is nooit goed genoeg.
✔Je zet jouw gezin op nummer 1, maar vergeet daarbij af en toe om ook goed voor jezelf te zorgen
✔ Je slaat bepaalde activiteiten over (zoals zwemmen of naar het strand gaan vanwege je lichaam
✔Je vindt je gezondheid belangrijk, maar het lukt je niet om ook maar iets vol te houden

Ik ben er voor jou

En wil je graag....

 • je comfortabel voelen in je mamalijf?
 • een beter lichaamsbeeld en meer zelfvertrouwen?
 • een lange termijn oplossing voor de onvrede over je lijf?
 • je minder druk maken om de meningen van anderen en jezelf niet continu met anderen vergelijken?
 • geen mooie momenten meer missen, omdat je jezelf niet mooi genoeg vindt?
 • jezelf kunnen accepteren en waarderen ongeacht hoe je eruit ziet?
 • niet meer de hele dag in je hoofd bezig zijn met eten en je gewicht?
 • gezond eten zonder dat het voelt als straf?
 • weer contact maken met jouw mamalijf en weer goed voor haar gaan zorgen?
 • je meer ontspannen, vrij en gelukkig voelen?
 • jouw perfectionisme wat meer los kunnen laten?
 • eindelijk weer in de spiegel kunnen kijken zonder negatieve gedachten of bang te zijn geconfronteerd te worden met je mamalijf?

En dat allemaal door middel van een overzichtelijke online leeromgeving waarin jij met datgene aan de slag kunt gaan, waar voor jou op dat moment de grootste uitdaging ligt!

Beeld je eens in...

De impact op je leven zal heel groot zijn! Bedenk eens hoe het zal zijn als jij eindelijk op een andere manier naar je mamalijf kunt kijken: 

Niet meer twijfelen aan je mamalijf
Geen mooie momenten meer missen met je kindjes
Jezelf en je mamalijf niet meer verstoppen
Je mamalijf niet meer haten
En klaar voor verandering en meer zelfvertrouwen!

Wat andere mama's zeggen

Lees hieronder wat deelneemsters over de vorige edities zeggen.

Er staan regelmatig verschillende online sessies gepland die jouw gaan helpen om rust te vinden rondom dat gewicht (maandelijkse groepscoachsessie en elke 6 weken een focussessie waarin we doelen gaan stellen)

"Ik heb meer inzicht in waardoor mijn slechte zelfbeeld is ontstaan en wat ik kan doen om dat te veranderen"

Eline

Door aan de slag te gaan binnen de "Omarm je mamalijf Academy"...

♡heb je een einde gemaakt aan negatieve zelfpraat en zelfkritiek en kun je zelfs ook benoemen wat je wel 'mooi' vindt aan jezelf
♡stop je met jezelf een onmogelijk ideaal voor te houden waardoor het je lukt milder naar jezelf te zijn
♡lukt het je beter om jezelf ook op nummer 1 te zetten en dingen te doen waar jij gelukkig van wordt en waarmee je goed voor jezelf zorgt
leef je jouw droomleven en laat je, je hierin niet meer tegenhouden door hoe jij er uit ziet
♡voel jij je comfortabel in je eigen lichaam en zie je jouw mamalijf niet langer meer als iets waar je wat aan moet veranderen. Hallo beter zelfbeeld en meer zelfvertrouwen!
♡weet je precies wat jij kunt doen om te voorkomen dat je telkens weer wordt getriggerd door een opmerking van iemand anders of wanneer je van jezelf schrikt als je in de spiegel kijkt
♡ben je gestopt met op een negatieve manier vergelijken met anderen en laat je jouw eigenwaarde niet meer bepalen door hoe jouw lichaam er uitziet ten opzichte van die van iemand anders
komt er rust, ruimte en vrijheid in je hoofd en in je leven. De impact op jouw dagelijks leven is heel groot! Geen onrealistische hoge verwachtingen meer van jezelf, niet meer piekeren over je gewicht, duidelijker grenzen kunnen stellen, beter voor jezelf zorgen en dus een meer ontspannen moeder kunnen zijn!

"Super waardevolle cursus met veel informatie die je aan het denken zet en tot actie laat overgaan! Door de masterclasses en opdrachten ben je gefocust op de doelen die je wilt behalen. Wat eerst alleen bij denken bleef, merk ik nu dat ik echt in actie kom."

Nathalie

Inhoud

Waar gaan we het over hebben?

 • Dieetvrij leven
 • Waardegericht leven
 • Omarm je mamalijf
 • Verbeter je lichaamsbeeld
 • Bodypositivity
 • Een andere kijk op gezondheid
 • Health At Every Size
 • Zelfacceptatie
 • Selfcare
Aanmelden

De academy

Dit krijg je er allemaal bij

 • Toegang tot de online academy vol met modules, video's, masterclasses, oefeningen en opdrachten
 • Maandelijkse groepscoachsessie
 • Elke maand 2x een online live masterclass gegeven door een expert
 • Toegang tot de “Omarm je mamalijf” community waarin jij al je vragen kunt stellen en kunt connecten met gelijkgestemden
 • Automatisch toegang tot updates, nieuwe sessies en nieuwe informatie (gedurende je lidmaatschap)
Ik wil me aanmelden!

En dat is nog niet alles....

Je krijgt er ook nog een aantal hele fijne bonussen bij!

Bonus 1

Ontwikkel een gezonde relatie met eten

Over eten en voeding kun je natuurlijk ontzettend veel informatie vinden. Maar de grote nadruk op eten, en dan vooral op 'gezond' eten i.c.m. willen afvallen, kan een hoop nadelige effecten met zich meebrengen. In deze module geef ik je een introductie op Intuïtief Eten. De methode die ik gebruik om ervoor te zorgen dat je een gezonde relatie met eten ontwikkeld.

Bonus 2

De angst om aan te komen

Je wilt heel graag een gezonde relatie met eten en meer rust rondom je gewicht. Je wilt werken aan meer zelfacceptatie, maar telkens komt toch die angst om aan te komen (of dik te blijven) weer naar boven. In deze bonusmodule leer ik je omgaan met deze angst en gaan we stap voor stap aan de slag met ervoor zorgen dat deze angst je keuzes niet meer zo sterk beïnvloed. 

Bonus 3

Lichaamstriggers

Wat triggert jou om je toch weer slecht te voelen over jezelf en wat kun je doen als dit gebeurt? 

Angst voor gewichtstoename | Te kleine kleren | Bodychecking | De weegschaal | Vergelijken | Jezelf in de spiegel zien of op foto's | Opmerkingen van anderen

Bonus 4

Body love in de slaapkamer

Wanneer je, je niet comfortabel voelt in je mamalijf kan dit veel effect hebben op je seksleven. Hoe ga je hier mee om en hoe kun je ervoor zorgen dat je ook zekerder van jezelf wordt in de slaapkamer.

 • Per maand

  Kies de abonnementsvom die het beste bij jou past. Wil je eerst eens kijken of de Academy wat voor jou is? Kies dan deze optie. Per maand betalen en maandelijks opzegbaar

  € 62,- per maand

  Aanmelden 
 • 3 maanden

  Weet je zeker dat je aan de slag wilt met het werken aan een gezonde relatie met je lichaam? Dan zou ik je adviseren deze optie te kiezen. Het duurt namelijk even voordat je verandering gaat opmerken. Na 3 maanden maandelijks opzgbaar. Betalen in termijnen is mogelijk.

  € 59,- per maand

  Aanmelden 
 • 6 maanden

  Ga je er 100% voor dan kun je deze optie kiezen. Er staat ontzettend veel materiaal in de Academy en naast jouw drukke leven als mama, heb je niet altijd tijd over om hiermee aan de slag te gaan. Doe je het liever wat rustiger aan? Kies dan voor 6 maanden lidmaatschap. Na 6 maanden is het abonnement maandelijks opzegbaar. Betalen in termijnen is mogelijk.

  € 57,- per maand

  Aanmelden 

"Ik heb erg veel over mezelf geleerd en heb weer geleerd om van mezelf te houden en mezelf te accepteren zoals ik ben. Dat gewicht maar een getal is en dat het belangrijkste is dat je lekker in je vel zit. Ik ben minder koffie gaan drinken en veel meer water. Mijn eetpatroon is op een positieve manier veranderd en heb geleerd om te genieten van eten en te luisteren naar mijn lichaam."

Naomi

Ik ben jouw coach

Mijn naam is Adinda Gersen en ik ben mama van twee zoontjes Ryan (2019) en Luke (2021). Met een studie Voeding en Diëtetiek achter de rug en een specialisatie richting Intuïtief Eten wil ik andere mama's helpen hun mamalijf te omarmen. 

Naast expert ben ik ook ervaringsdeskundige. Als mama van 2 jonge kinderen weet ik alles van de grote veranderingen in je leven wanneer je kinderen krijgt en alle ballen die je als moeder hoog moet zien te houden. Als mama wil je het graag goed doen en daarbij kun je jezelf soms een beetje vergeten. Ik ben van mening dat door beter voor jezelf te zorgen als moeder je er uiteindelijk ook meer voor je kinderen kunt zijn.

Je kunt namelijk meer geven wanneer je zelf genoeg ontvangt

Ik heb zelf jarenlang geworsteld met mijn eetgedrag en mijn eigen lichaam. Als tiener at ik mijn emoties weg, had ik last van eetbuien en was ik te dik (vond ik zelf). In de periode daarna sloeg dit om in obsessief eet- en beweeggedrag. Ik telde elke calorie die ik at, stond elk vrij moment in de sportschool, ik was nog steeds ontevreden over mijzelf en ik vond mezelf nog steeds te dik.

Na jaren worstelen ben ik eindelijk sinds een aantal jaar verlost van die eeuwige strijd met eten en mijn lichaam en kan ik mijn mamalijf (ja ook na het krijgen van 2 kinderen) volledig accepteren zoals het is.

"Dit traject is veel meer dan alleen maar je mamalijf leren accepteren en je krijgt zoveel meer inzichten over jezelf en wat je graag wil of juist niet wil"

Melissa

"Ik heb het idee uit mijn hoofd gezet dat ik moet afvallen om gelukkig te kunnen zijn en dat ik moet voldoen aan een soort onmogelijk ideaalbeeld. Ik kan mezelf nu meer accepteren zoals ik ben"

Amanda

Ontdek hier de experts die een masterclass komen geven

Maandelijks (en vanaf januari 2x per maand) staat er een gast masterclass op de planning. Bekijk hieronder welke experts live (online) komen spreken.

Twijfel je?

Of heb je nog vragen? Plan gerust een vrijblijvend kennismakingsgesprek in. Dit kennismakingsgesprek is een gesprek van ongeveer 30 minuten met mij persoonlijk.

100% tevredenheidsgarantie

Je krijgt mij als jouw persoonlijke coach. Je ontvangt antwoord op je vragen, feedback en persoonlijk advies op doordeweekse dagen binnen 24 uur. Mocht je toch niet tevreden zijn dan kan je binnen 14 dagen kosteloos annuleren.

Veel gestelde vragen

Hoe lang duurt de "Omarm je mamalijf Academy?

Je hebt dit zelf in de hand. Je kunt er zo snel en zo langzaam doorheen gaan als jij wilt. Ik zou je wel adviseren om er minimaal 3 maanden de tijd voor te nemen.

Krijg ik persoonlijk advies?

Je krijgt geen 1-op-1 coaching. Dan zou het traject zo'n € 1.000,- gaan kosten. Omdat ik de de prijs graag laag wil houden en ik zoveel mogelijk mama's wil kunnen helpen is dit een groepstraject. Maar ik ben wel betrokken bij jouw proces als jouw persoonlijke coach. Je kunt mij 24/7 om advies en feedback vragen en we hebben regelmatig een groepssessie waarin we gezamenlijk aan de slag gaan. Je kunt er zelf voor kiezen of je actief bent of niet. Als je het traject liever volledig anoniem wilt volgen is dat geen enkel probleem.

Moet ik live aanwezig zijn bij alle groepssessies?

Natuurlijk haal jij het meeste uit jouw traject als je altijd live aanwezig bent bij de groepscalls. Maar ik kan mij ook voorstellen dat het soms simpelweg niet uitkomt. Je ontvangt altijd een replay achteraf.

Ga ik afvallen met dit traject?

Dat kan ik niet voorspellen en hangt af van je persoonlijke situatie. Als je een te hoog fat-set point hebt op dit moment, bestaat de kans dat je zult afvallen. Weet dat afvallen nooit de focus is in dit traject, maar dat je wel de wens mag hebben. De focus op afvallen leidt vaak tot gewichtstoename. Dus dat is de reden waarom we hier niet op focussen in dit traject.

Ik heb al zoveel geprobeerd ik ben bang dat ik ook dit niet kan volhouden

Ik snap de angst dat ook dit niet gaat helpen. Je hebt immers al zoveel geld uit gegeven aan eerdere pogingen om iets aan je gewicht te doen en waarschijnlijk hielp het niet. Maar ik beloof je dat ik het anders doe!

Dit traject gaat niet over volhouden en discipline. Dit traject focust op het goed zorgen voor je lichaam en dat is iets wat je altijd wilt doen wanneer je jezelf kunt accepteren en jezelf het genoeg waard vindt om goed voor jezelf te zorgen. Het gaat dus niet om volhouden, maar om leren luisteren naar je lichaam en je lichaam geven wat het nodig heeft. Vanuit daar bewuste keuzes maken, omdat je goed voor jezelf wilt zorgen en je lichaam comfortabel laten voelen. Je leert jezelf beter kennen en vanuit daar ga je andere en betere keuzes maken. Je hebt ook niet meer het gevoel dat je gefaald hebt wanneer je een dag wat minder voedzaam hebt gegeten, wat vaak bij een dieet wel het geval is. 

Wat als ik de cursus Starten met Intuïtief Eten al heb gevolgd?

Dan heb jij de perfecte basis om in te stappen in dit traject!

Kan ik in termijnen betalen?

Yes, je kunt in 3 of 6 termijnen betalen.