Eetbuivrij leven

Krijg weer controle over je eetbuien, zonder jezelf producten te verbieden

Reken voor eens en voor altijd af met jouw eetbuien en start met genieten van eten zonder schuldgevoelens en zonder dat het in 1x op hoeft. 

Start direct

Herken jij jezelf hierin?

✔ Je bent continu in je hoofd bezig met eten
✔ Je hebt regelmatig het gevoel dat je de controle verliest wat betreft eten
✔ Je hebt vaak het gevoel dat je jezelf hebt "laten gaan" met een oncomfortabel vol, misselijk en vies gevoel
✔Je hebt veel last van schuldgevoelens en schaamte rondom jouw eetbuien
✔Je wilt graag afvallen, maar dat lukt niet vanwege de eetbuien
✔Je eet vaak ongemerkt een hele zak chips, een reep chocola, een pak koekjes... zonder dat je het doorhebt en zonder dat je er echt van geniet.
✔Je gaat niet graag naar etentjes, verjaardagen, borrels of andere sociale gelegenheden omdat je bang bent om de controle over je eetgedrag te verliezen.

Ik ben er voor jou

Het ligt niet aan jou...

Ook voor jou is het mogelijk om weer een voorraadkast vol met chipjes, snoepjes, koekjes en chocolade te hebben, zonder dat het je constant roept. Ook jij kunt dit moeiteloos in huis hebben, wetende dat je op ieder moment een lekker hapje ervan kunt nemen, zonder dat het direct uit de hand loopt, het in 1x op gaat.

Grote kans dat je hierdoor stabiel op gewicht blijft of misschien zelfs wel wat afvalt op een gezonde manier. En bovenal: je wordt een leuker persoon voor jezelf, je partner, kinderen en vrienden. Je geniet van hun gezelschap zonder dat eten al je aandacht opeist. 

Dit is het leven waar je naar verlangt, waar rust rondom voeding, genieten zonder schuldgevoelens, controle over eetgedrag en gezondheid samenkomen. En guess what? Dit leven ligt binnen handbereik.

Dit online programma is speciaal ontwikkeld voor mama's die heel veel weten over hoe ze gezond moeten leven, maar die het maar niet lukt om van die eetbuien af kunnen komen. 

Ik ga je helpen om de juiste keuzes te maken, in de juiste volgorde en om in ACTIE te komen.

"HET IS TIJD OM DE CONTROLE OVER JE EETGEDRAG TERUG TE PAKKEN EN NIET LANGER TOE TE STAAN DAT JE GELUK WORDT BEÏNVLOED DOOR JE RELATIE MET VOEDING."

 • Stop met:

  ❌Calorieën tellen inzetten om eetbuien te voorkomen

  ❌"Slecht" eten niet in huis halen, zodat je niet in een eetbui kunt belanden.

  ❌Vertrouwen op je wilskracht en discipline om een eetbui te voorkomen

  ❌Nieuwe diëten of eetregels die jou vertellen wat je moet eten

  ❌Nee zeggen teggen sociale gelegenheden en uitjes

  Dat werkt alleen maar averechts!

 • Start met:

  ✅De échte oorzaak van je eetbuien onderzoeken

  ✅Afscheid nemen van diëten

  ✅Eetregels & restricties stapsgewijs loslaten.

  ✅Je lichaam weer vertrouwen

  ✅Leren omgaan met emotie-eten

  OFTEWEL: DE OORZAAK VAN JOUW EETBUIPROBLEEM AANPAKKEN

  En dat is precies wat we gaan doen in het "Eetbuivrij leven" traject

Eetbuivrij leven

✔️Een persoonlijk programma van 8 weken

✔️Inclusief eetbuien logboek waarin jij jouw eetbuien kunt bijhouden om patronen te ontdekken.

✔️Toegang tot de online leeromgeving waarin jij zelfstandig aan de slag kunt met de weekopdrachten.

✔️We hebben wekelijks contact. We hebben elke week een korte check-in via Whatsapp, zodat jij weet welke stappen jij kunt zetten om jouw eetbuien te stoppen

✔️Je krijgt van mij alle informatie, tools en handvatten om jouw eetbuien onder controle te krijgen.

Aanmelden

Deze stappen ga je zetten in het traject:

Stop met diëten. Veel mama's ervaren eetbuien, doordat ze in het verleden bezig zijn geweest met diëten en/of afvallen. Ook al heb jij niet meer de wens om af te vallen, toch is de kans groot dat jij nog wel een dieet mindset hebt. Ik leer je hoe je uit deze mindset komt, zodat je alvast een stoorzender voor eetbuien uit de weg ruimt.  

Oorzaken van jouw eetbuien. Simpelweg niets lekkers in huis halen pakt niet de oorzaak van jouw eetbui probleem aan. Daarom leer je de verschillende oorzaken van eetbuien kennen en ga we samen onderzoeken wat de dieperliggende oorzaak is van jouw eetbuien, zodat je strategieën gaat toepassen die écht werken voor jouw type eetbuien.

Basis op orde. We gaan samen onderzoeken of jij jouw basisbehoefte zoals slaap, stress, hormonen en beweging op orde hebt. Dit is enorm belangrijk bij eetbuien voorkomen. 

Voedzame maaltijden. We zoomen in op hoe je je basis maaltijden voedzaam en groot genoeg maakt, zodat je minder snel in de verleiding komt om te snaaien.

Regels en restricties. Door diëten hebben we allerlei regels over wat we wel en niet zouden/mogen eten. Denk aan regels zoals “alleen maar snoepen in het weekend, geen koolhydraten” en overtuigingen zoals “chocolade is ongezond, van teveel chips wordt je dik”etc. Je gaat jouw regels en oordelen rondom voeding loslaten, zodat jij weer zonder schuldgevoelens kunt genieten van een appeltaartje of stroopwafel. 

Emotie-eten. Na een lange werkdag thuiskomen en gelijk die snack kast induiken? Of ‘s avonds als je je verveelt op de bank gaat standaard de hele zak chips op? Grote kans dat je eet uit emotie. Je leert hoe je op andere manieren kunt omgaan met je emoties dan alleen eten, zodat jij niet meer langer baalt van jezelf als je eet zonder dat je fysieke honger hebt. 

Iets voor jou?

Dit programma is geschikt voor je als je...

✿Doordeweeks of overdag heel gezond eet, maar 's avonds of in het weekend ineens die enorme drang krijgt naar eten en je ineens de halve voorraadkast in 1x opeet. Je hebt het gevoel dat die rem totaal kwijt is.

✿Thuiskomt na een drukke werkdag, op de bank ploft met een zak chips en voordat je het door hebt is de hele zak leeg. En aangezien je het nu toch al verpest hebt kunnen die paar koekjes er ook nog wel bij...

✿Vaak eet omdat je je verveelt, uitstelgedrag vertoont of omdat je niet zo lekker in je vel zit en dan ook eigenlijk helemaal niet geniet van wat je eet en je eet dan vaak te veel.

✿Na een eetbui baalt van jezelf en je je dik, verdrietig, boos en gefrustreerd voelt. Om toch de schade te beperken eet je de dagen erna minder en probeer je 30.000 stappen per dag te zetten.

✿Door die eetbuien de weegschaal enorm ziet fluctueren. Na een eetbui is er zo 5 KG aan en die krijg je er dan met veel moeite soms wel en soms niet af. Die eetbuien voelen als een eindeloze strijd...

✿Het liefst zo min mogelijk lekkere snacks in huis haalt, omdat je weet dat als ze wel in huis zijn, ze in 1x op gaan.

Aanmelden

Bonus

Werken aan je lichaamsbeeld

Een hele belangrijke factor bij het ontstaan van eetbuien is een negatief zelfbeeld. Deze factor wordt vaak vergeten wanneer mama's aan de slag gaan met hun eetbuien.

Daarom krijg jij na het afronden van "Eetbuivrij leven" direct gratis (1 maand) toegang tot de "Omarm je mamalijf Academy", zodat jij ook kunt gaan werken aan een positiever zelfbeeld.

t.w.v. € 56,-

Ik wil me aanmelden!

Wil je echt je leven lang blijven vechten tegen die eetbuien?

Hoe vaak wil je nog wakker worden met die zenuwen voor die ongecontroleerde snackaanvallen, terwijl je je hopeloos voelt en die schuldgevoelens op je drukt? Hoelang blijf je nog worstelen met je gewichtsschommelingen? Dat jojo-effect op je gewicht zorgt alleen maar voor energiedipjes en het doet je zelfvertrouwen geen goed.

En hoe lang blijf je toestaan dat eetbuien en je relatie met eten je relaties beïnvloeden? Je bent voortdurend gefocust op eten, waardoor je moeite hebt om echt aanwezig te zijn in het moment. Dit brengt onrust en soms voelt het alsof je er alleen voor staat.

Maar wat als je nu de eerste stap zet? Wat als je besluit om het zelf aanklooien met eetbuien achter je te laten? Een toekomst waarin rust rondom eten, controle over je eetgedrag, genieten van eten en écht gezondheid op je wachten. Het begint allemaal met deze keuze. Ben jij er klaar voor?

Zij gingen je voor:

“Gisteravond ook na de chocolade nog trek en heb een paar chippies en koekjes op, gewoon omdat ik daar zin in had en het goed keurde. Niet de hele verpakkingen op. Ben dit niet gewend.”

“Dit is iets wat normaal gesproken niet open in de kast kan liggen en dat heeft het nu wel 3 dagen gelegen, zonder er obsessief aan te denken.”

“Laatse stuk chocola van de reep gegeten, maandag gekocht, heeft dus 5 dagen in de kast gelegen zonder veel moeite.”

Ik ben jouw coach

Mijn naam is Adinda Gersen en ik ben mama van twee zoontjes Ryan (2019) en Luke (2021). Met een studie Voeding en Diëtetiek achter de rug en een specialisatie richting Intuïtief Eten wil ik andere mama's helpen hun mamalijf te omarmen. 

Naast expert ben ik ook ervaringsdeskundige. Als mama van 2 jonge kinderen weet ik alles van de grote veranderingen in je leven wanneer je kinderen krijgt en alle ballen die je als moeder hoog moet zien te houden. Als mama wil je het graag goed doen en daarbij kun je jezelf soms een beetje vergeten. Ik ben van mening dat door beter voor jezelf te zorgen als moeder je er uiteindelijk ook meer voor je kinderen kunt zijn.

Je kunt namelijk meer geven wanneer je zelf genoeg ontvangt

Ik heb zelf jarenlang geworsteld met mijn eetgedrag en mijn eigen lichaam. Als tiener at ik mijn emoties weg, had ik last van eetbuien en was ik te dik (vond ik zelf). In de periode daarna sloeg dit om in obsessief eet- en beweeggedrag. Ik telde elke calorie die ik at, stond elk vrij moment in de sportschool, ik was nog steeds ontevreden over mijzelf en ik vond mezelf nog steeds te dik.

Na jaren worstelen ben ik eindelijk sinds een aantal jaar verlost van die eeuwige strijd met eten en mijn lichaam en kan ik mijn mamalijf (ja ook na het krijgen van 2 kinderen) volledig accepteren zoals het is.

Twijfel je?

Of heb je nog vragen? Plan gerust een vrijblijvend kennismakingsgesprek in. Dit kennismakingsgesprek is een gesprek van ongeveer 30 minuten met mij persoonlijk.

100% tevredenheidsgarantie

Je krijgt mij als jouw persoonlijke coach. Je ontvangt antwoord op je vragen, feedback en persoonlijk advies op doordeweekse dagen binnen 24 uur. Mocht je toch niet tevreden zijn dan kan je binnen 14 dagen kosteloos annuleren.

Veel gestelde vragen

Hoe lang duurt het traject "Eetbuivrij leven" precies?

Het is een online programma van 8 weken waarin ik je stap voor stap begeleid

Wat is het programma "Eetbuivrij leven" precies?

Binnen "Eetbuivrij leven" help ik jou in 8 weken weer de controle te pakken over jouw eetbuien, zodat jij zonder schuldgevoelens kunt genieten van lekker eten, zónder dat het in 1x opgaat. Eebuivrij leven is een persoonlijk online traject. Hierbij gaan we écht de dieperliggende oorzaak van jouw eetbuien onderzoeken en vervolgens passende strategieën toepassen. Eetbuien zijn complex en per persoon verschillend. Daarom is het belangrijk om niet zomaar wat te doen. Ik leer je hoe jij jouw eetbuien kunt begrijpen en daarna passende actie kunt ondernemen.

Waarom is dit anders dan andere programma's en diëten?

Grote kans dat jij al van alles hebt geprobeerd om je eetbuien onder controle te krijgen: strenge diëten of voedingsschema’s, calorieën tellen, geen junkfood in huis halen, wilskracht en discipline bij elkaar rapen, sociale gelegenheden zoveel mogelijk vermijden, etc. Dat is dus exact wat je vaak als advies krijgt bij eetbuien, maar wat juist averechts werkt.

In dit traject leer je geen quick fixes, of pleisters plakken op jouw eetbuien.Ik ga je leren hoe jij de diepere oorzaak van jouw eetbuien kunt onderzoeken. Pas als je dat weet kun je ook echt strategieën gaan toepassen die werken. Geen enkel eetbuiprobleem is namelijk hetzelfde. Ik focus op duurzaam resultaat door aan de hand van intuïtief eten je relatie met voeding en je lichaam te herstellen. Je krijgt van mij dan ook geen voedingsschema’s en ik vertel je niet wat je moet eten. Ik neem je mee in diepere onderwerpen zoals het labelen van voeding als goed/slecht, omgaan met emotie-eten en stoppen met diëten.

Ik ben bang om aan te komen in gewicht?

Dat snap ik heel goed. Ik kan jou niet vertellen wat er met je gewicht gaat gebeuren. Dat hangt compleet af van jouw geschiedenis. Als jij tot nu toe heel lang weinig hebt gegeten, dan is het niet gek dat jij aan gaat komen. Als jij tot nu toe jezelf heel vaak overeet en eetbuien hebt, dan kan het zomaar zijn dat je afvalt. Of er gebeurt niets en je blijft gewoon stabiel op gewicht.  Maar onthoud vooral: Aankomen is niet slecht, ook al laat de huidige maatschappij ons dat denken. Als jij met intuïtief eten aankomt betekent dat niets meer dan dat jouw lichaam aan het helen is. En dát is goud waard. En wat vind je écht belangrijk? Een eetbui vrij leven? Of niet aankomen in gewicht? Wat verbetert écht de kwaliteit van jouw leven?

Ik heb al zoveel geprobeerd, waarom zou dit wel werken voor mij?

Het klinkt bijna te mooi om waar te zijn, hè? Een eetbuivrij leven. Dat zou ik ook denken als ik niet beter zou weten. Het is goed om sceptisch te zijn. 

Maar het feit dat je deze gedachte hebt, betekent dat jij ergens de overtuiging hebt dat jij stuk bent. Dat jij nooit van je eetbuien afkomt. En dat verhaal dat je jezelf vertelt is gewoon niet waar! Ook jij kunt van jouw eetbuien afkomen. En waarschijnlijk heb jij in het verleden gewoon nog de verkeerde tactieken gebruikt om ervan af te komen, of miste je begeleiding om door die moeilijke periodes heen te komen.

Ik geloof dat er voor iedereen een weg is van hun eetbuien af te komen. NIEMAND is geboren met eetbuien. Met dit programma ga ik jou weer laten luisteren naar de behoeftes van jouw lichaam, waar we WEL allemaal mee geboren zijn. Het is niet het zoveelste dieet. We gaan voor langdurig resultaat, zonder focus op gewichtsverlies. Een skill die je letterlijk de rest van je leven kunt inzetten. . 

Maar weet je wat? Je loopt absoluut geen risico door het te proberen. Als je het traject na 2 weken niets vindt, krijg je je investering gewoon nog terug. 

Waar kan ik mij aanmelden?

Ik twijfel, kan ik nog even overleggen of dit echt iets voor mij is?

Jaaa, tuurlijk! Heb je na het lezen van deze vragen nog steeds twijfels of staat jouw vraag er niet tussen? Stuur mij dan een berichtje via Instagram. Ik geef je eerlijk advies over of dit wel of niet iets is voor jou.