Jouw ideale eetpatroon

Jouw ideale eetpatroon

Ik krijg regelmatig vragen van mama’s over hun eetpatroon. Hoe ze moeten eten, wat ze moeten eten, hoeveel ze moeten eten...

Zij: Ik wil wel Intuïtief Eten, maar zonder schema’s en calorie apps weet ik gewoon niet meer wat ik moet eten.

Ik: Wat als je eens gaat onderzoeken wat voor eetpatroon bij jouw lichaam past?

Geen idee wat je moet eten

Wanneer je wat je eet altijd hebt gebaseerd op externe factoren zoals aantal calorieën en voedingsschema’s; heb je geen idee wat je moet eten wanneer je stopt met diëten. 

Daar komt dan ook nog eens bij dat je lijf moet herstellen van alle restrictie en het constante lijnen en dat er waarschijnlijk een periode volgt van oncontroleerbare snaaibuien, moeilijk kunnen stoppen met eten en extreme cravings... Intuïtief Eten kan dan aanvoelen als iets wat helemaal niet goed is voor je lijf.

Van welke voedingsmiddelen wordt mijn lijf blij?

Ik voel dan de uitdaging om samen te kijken naar hoe we het wel werkend kunnen maken. Want ik gun iedere mama haar ideale eetpatroon. 

Bij deze mama (van de quote hierboven) zakte ook de moed in de schoenen toen het haar niet direct lukte om voor zichzelf een ideaal eetpatroon te ontwikkelen.

Totdat we samen aan de slag gingen en zij leerde…

  • Van welke voedingsmiddelen haar lijf blij wordt
  • Dat minder eten niet de oplossing is
  • Hoe voor haar de ideale basis eruit ziet 

Het resultaat

En toen…. Stuurde ze mij de volgende berichtjes:

“Mijn snaaibuien zijn afgenomen!”
“Ik ben echt blij! Ik weet nu voor welke voedingsmiddelen ik kan kiezen om goed voor mijn lichaam te zorgen, zonder dat ik daar heel lang over na moet denken."
"Het voelt alsof ik eindelijk heb geleerd wat voor mij een gezonde basis is!”

Dit laat zien dat het normaal is dat je nog heel erg zoekend bent naar de juiste balans. En dat ook jij kunt leren om zonder regels en restricties een eetpatroon te ontwikkelen die bij jou past. Mits je hier de juiste begeleiding bij krijgt natuurlijk.

Wil je mij helpen?

Ik ga een nieuwe korte training maken waarmee jij jouw ideale eetpatroon kunt gaan samenstellen. Een soort van blauwdruk van het eetpatroon wat bij jouw mamalijf past. Zodat je jouw lichaam datgene kunt geven waar zij behoefte aan heeft.  
 
Om een goed beeld te krijgen van jouw behoeftes, de dingen waar je tegen aan loopt en de vragen die je hebt, heb ik deze vragenlijst opgesteld, zodat ik het uiteindelijke product volledig kan afstemmen op jouw behoeften. Ik creëer namelijk het allerliefst op basis van input vanuit mijn doelgroep! 
 
Je helpt mij ontzettend met het invullen van een korte vragenlijst.
 
Maar het invullen van deze vragenlijst is ook fijn voor jezelf, want de vragen in deze vragenlijst bieden een mega waardevol reflectiemomentje.
 
En omdat ik het zo fantastisch vind als jij me helpt, verloot ik onder alle deelnemers 1x toegang tot mijn nieuwe training over jouw ideale eetpatroon t.w.v. € 147,-!!

Dit is jouw kans om voor eens en voor altijd antwoord te krijgen op al jouw vragen rondom jouw eetpatroon!
 
Wil je mij helpen? 👇
 
1. Vul de vragenlijst in via deze link
2. Maak kans om mijn nieuwste training gratis te ontvangen
 
Ik vind het echt fantastisch als je dit voor me wil doen! 💜

Back to blog