De eerste MomBody & Mind livedag

De eerste MomBody & Mind livedag

Wow wat was dit fantastisch! Afgelopen maand organiseerde ik, in samenwerking met Tirza Tuithof Fotografie, de allereerste MomBody & Mind livedag. 

Maar liefst 6 vrouwen (helaas waren er twee ziek) reisde af richting IJsselstein om gezamenlijk aan de slag te gaan met hun zelfbeeld. De hele dag stond in het teken van naar jezelf durven kijken.

Ik heb 6 fantastische vrouwen mogen ontmoeten die allemaal worstelen met hun zelfbeeld en zelfacceptatie, die het moeilijk vinden om naar zichzelf in de spiegel te kijken en die het liefst ook geen foto's van zichzelf terug zien. Maar wat hebben zij zich open en kwetsbaar opgesteld.

Ze hebben zulke mooie stapjes gezet en ik hoop vooral dat ze vanaf nu op een wat meer neutrale manier naar zichzelf kunnen kijken en dat ze wat meer ok zijn met foto's van zichzelf, want dit is zo'n belangrijke herinnering voor later.

Ik heb ze vooral geleerd om verder te kijken dan naar het uiterlijke plaatje. Echt naar binnen te kijken naar de prachtige en sterke vrouwen die ze zijn.

En ik ben mega trots op ze! 💜

 Op zondag 10 maart 2024 staat er weer een nieuwe editie gepland. Wil je hier bij zijn? Klik dan hier voor meer informatie. 

 

Back to blog