De eerste editie van de gratis bootcamp was een succes!

De eerste editie van de gratis bootcamp was een succes!

Maar liefst 43 mama's hadden zich aangemeld voor de eerste editie van de gratis MomFidence & Health Boost bootcamp! 43 mama's die samen met mij een week lang aan de slag zouden gaan met hun zelfvertrouwen en zelfliefde. 

Zondagochtend 24 september om 10:00 uur was de kick-off en wat was ik zenuwachtig. Maar toen we eenmaal begonnen waren en ik de mooie reacties las, was al mijn spanning in één klap verdwenen. Dit is wat ik leuk vind en waar mijn vuurtje van gaat branden. 

Tijdens de kick-off call hebben we het uitgebreid gehad over de verschillende profielen die ik regelmatig zie. En voor heel veel van de mama's was het ontzettend fijn om die herkenning bij zichzelf terug te zien. Om te zien dat zij niet de enige zijn die worstelen met hun relatie met eten en hun mamalijf. 

Na de kick-off call konden de mama's gelijk aan de slag met een aantal opdrachten, zodat het niet alleen bij luisteren bleef. En zo ging de rest van de week eigenlijk verder. 

Ze ontvingen elke dag van mij een e-mail met daarin een video met uitleg en een werkboek om daadwerkelijk te gaan doen. 

En we sloten de bootcamp af in een live Q&A waarin een aantal hele mooie vragen naar voren kwamen. Ook vroeg ik de mama's een aantal successen en resultaten met mij te delen en dit is wat ik terug kreeg:

 "Ik kreeg deze week de feedback dat ik ook mijn ruimte mag innemen. Deze kwam even binnen...Dus heb ik ervoor gekozen om één avond iets te doen waar ik gelukkig van word en dat voelde zo goed. De bevestiging dat mijn keuze juist was. Bedankt voor dit mooie inzicht!"

"Ik dacht dat het mijn motivatie was om 'snel' resultaat te boeken, na 3.5 jaar is de werkelijkheid anders en ben ik nog steeds niet afgevallen. Nu zie ik in dat ik ook nu al mag stralen en dat ik ook mag genieten van de reis in plaats van alleen maar te focussen op de eindbestemming"

"Dat ik het ook/juist als mama waard ben om goed voor mezelf te zorgen"

"Dat ik al best wat stappen heb gezet. Het is mooi om dat in te zien. Plus ik heb een heleboel motivatie gekregen om door te gaan met dit proces"

"Ik heb ontdekt dat er bij mij heel weinig zelfliefde is. Deze week heeft echt mijn ogen geopend en zie ik in dat ook voor mezelf mag kiezen."

"Dat ik al een eind op de goede weg ben, maar ik mag echt nog wel wat liever voor mezelf zijn"

 Denk je nu; dit wil ik ook bereiken in maar 1 week tijd! Dat kan! In januari organiseer ik weer een nieuwe editie van de gratis MomFidence & Health Boost bootcamp en je kunt je hier alvast aanmelden. 

Back to blog