Het is gelukt, de masterclass komt jouw kant op! Maar wacht nog heel even....

Binnen 5 minuten ontvang jij de gratis masterclass over eetbuien in jouw inbox, maar hoe zou jij het vinden als je na het het kijken van de masterclass direct aan de slag kunt met jouw eetbuivrije leven?

Interessant? Dan heb ik iets heel leuks voor je!

Ik deel heel graag al mijn kennis over eetbuien met je! Ik zou het namelijk ontzettend fijn vinden als jij, na jaren van worstelen, eindelijk de strijdbijl kunt begraven en vrij bent van eetbuien.

Maar de weg hier naar toe is niet makkelijk en eetbuien zijn ontzettend complex! Je loopt al jaren rond met eetbuien zonder daar hulp voor te zoeken.

Je denkt dat jouw eetbuien niet erg genoeg zijn, je vindt het moeilijk om erover te praten of misschien schaam je, je wel?

Weet dat je het niet alleen hoeft te doen en dat je, je nergens voor hoeft te schamen! Eetbuien ontstaan namelijk niet omdat jij zwak bent of te weinig wilskracht hebt. Nee eetbuien zijn een logische reactie op alles wat de dieetcultuur ons vertelt. En dat heeft helemaal niks met jou te maken!

Je wilt het allerliefst vrij zijn van de eetbuien, kunnen stoppen met eten, rust in je hoofd, niet meer de hele dag bezig zijn met eten en geen strijd meer.

Zal ik je iets leuks vertellen?

Er is een oplossing! Niet een oplossing voor even, maar een oplossing voor de lange termijn. Een stappenplan waarmee jij eindelijk een eind kunt maken aan jouw eetbuien. Een methode die ervoor zorgt dat die onrust en strijd op het gebied van eten voorgoed stopt en jij gewoon weer kunt genieten van eten.

Wow stel je even voor... Hoeveel meer rust en ruimte je dit gaat opleveren?

Word jij hier enthousiast van?

Dan heb ik speciaal voor jou het programma "Eetbuivrij leven" ontwikkeld!

Een persoonlijk traject van 12 weken, waarin wij samen aan de slag gaan om jouw eetbuien te stoppen!

We hebben bijna elke week contact en je krijgt van mij alle informatie, tools en handvatten om jouw eetbuien onder controle te krijgen.

Ideaal dus als je wilt afrekenen met die eetbuien, snaaibuien en onbedwingbare cravings!

Wil jij dit? Een eetbuivrij leven? Nu speciaal voor jou € 247,- i.p.v. € 347-!

Aanbieding alleen beschikbaar via deze pagina

Maak een eind aan jouw eetbuien voor slechts € 247,-

Eetbuivrij leven is speciaal voor mama's die:

  • klaar zijn met die eeuwige strijd tegen eten
  • een eind willen maken aan hun eetbuien
  • willen leren hoe ze eetbuien kunnen voorkomen
  • meer controle willen over hun eetgedrag
  • meer rust in hun hoofd willen en niet meer de hele dag bezig willen zijn met eten

Je krijgt van mij het MomBody & Mind eetbuien logboek. Een belangrijke tool om meer inzicht te krijgen in jouw eetbuien. En we checken iedere week bij elkaar in om te bespreken hoe het is gegaan.

Dus wil jij een eetbuivrij leven? Jezelf kunnen vertrouwen in de buurt van (lekker) eten? Wil jij voorgoed afscheid nemen van snaaibuien en cravings? En weer kunnen genieten van eten zonder schaamte?

Dan kun je nu mega voordelig starten! Je kunt namelijk slechts voor € 247,- meedoen i.p.v. € 347-. Dat is een korting van maar liefst € 100,-!! (Deze korting is alleen beschikbaar via deze pagina)

Dit levert het traject je op:

♡Een leven zonder eetbuien

♡Niet meer de hele dag in je hoofd bezig zijn met eten

♡Iets lekkers kunnen eten, zonder de controle te verliezen

♡Geen strijd meer hoeven voeren tegen eten en de eetbuien

♡Stoppen met eten op de automatische piloot

♡De controle terug over je eetgedrag

Je kunt nu starten voor € 247,-!

Aanbieding alleen beschikbaar via deze pagina. Na aankoop krijg je direct toegang

Praktische informatie

Nadat jij je aangemeld neem ik contact met je op voor het maken van een afspraak voor het eerste (online) kennismakingsgesprek via Zoom.

Je ontvangt van mij het eetbuien logboek en instructies, zodat je direct aan de slag kunt. We hebben iedereen week een korte (online) check-in via Zoom om te bespreken hoe het gaat.

Halverwege en aan het eind plannen we nog een coachsessie waarin jij al je vragen kunt stellen. En dan weet jij na 3 maanden hoe jij met jouw eetbuien om kunt gaan en ze kunt stoppen.

Nu voor € 247,-!

Nu met maar liefst € 100,- korting!

Even voorstellen:

Mijn naam is Adinda Gersen en ik ben mama van twee zoontjes Ryan (2019) en Luke (2021). Met een studie Voeding en Diëtetiek achter de rug en een specialisatie richting Intuïtief Eten wil ik andere mama's helpen een ontspannen relatie te ontwikkelen met eten en hun mamalijf. 

Naast expert ben ik ook ervaringsdeskundige. Ik heb zelf jarenlang geworsteld met mijn eetgedrag en mijn eigen lichaam. Als tiener at ik mijn emoties weg, had ik last van eetbuien en was ik te dik (vond ik zelf). In de periode daarna sloeg dit om in obsessief eet- en beweeggedrag. Ik telde elke calorie die ik at, stond elk vrij moment in de sportschool, ik was nog steeds ontevreden over mijzelf en ik vond mezelf nog steeds te dik.

Na jaren worstelen ben ik eindelijk sinds een aantal jaar verlost van die eeuwige strijd met eten. Ik eet op basis van mijn innerlijke signalen, ik tel geen calorieën meer en ik kan genieten van elk soort eten zonder schuldgevoelens of drang om te compenseren!

Wil jij ook een eetbuivrij leven voor € 247,-?

Deze aanbieding is alleen geldig via deze pagina, dus pak deze eenmalige kans!