Het is gelukt! De gids komt jouw kant op! Maar wacht nog heel even....

Binnen 5 minuten ontvang jij mijn gratis gids in jouw inbox, maar hoe zou jij het vinden als je na het het lezen van de gids daadwerkelijk de eerste stappen kunt gaan zetten op jouw reis richting Intuïtief Eten?

Interessant? Dan heb ik iets heel leuks voor je!

Ik deel heel graag al mijn kennis met over Intuïtief Eten met je! Het is namelijk mijn droom dat iedere mama een ontspannen relatie met eten ontwikkeld, zodat zij rust in haar hoofd heeft en een goed voorbeeld kan zijn voor haar kinderen. 

Maar de weg hier naar toe is niet makkelijk en kan een grote worsteling zijn. Soms voelt het als één grote uitdaging en lijkt het alsof het je nooit gaat lukken om rust te gaan vinden rondom je eetgedrag. Je blijft last houden van snaaibuien en cravings en je bent continu in je hoofd bezig met eten.

Het liefst wil je rust en gewoon kunnen genieten van eten zonder schuldgevoelens en het gevoel dat je de controle verliest.

Zal ik je iets leuks vertellen?

Er is een oplossing! Niet een oplossing voor even, maar een oplossing voor de lange termijn. Een stappenplan waarmee jij leert om weer naar je lichaam te durven luisteren en op haar te vertrouwen. Een methode die ervoor zorgt dat die onrust op het gebied van eten voorgoed stopt en jij gewoon mag genieten van jezelf.

Wow stel je even voor... Hoeveel meer rust en ruimte je dit gaat opleveren?

Word jij hier enthousiast van?

Dan heb ik speciaal voor jou de cursus "Starten met Intuïtief Eten" bedacht!

Een korte training bestaande uit 4 modules met video's, informatie en opdrachten zodat jij ook daadwerkelijk gaat doen!

Volledig in je eigen tempo te volgen op het moment dat het voor jou uitkomt. Je krijgt 2 jaar lang toegang tot al het lesmateriaal.

Ideaal als je wilt afrekenen met die vervelende schuldgevoelens, snaaibuien, het aan blijven komen in gewicht en constant in je hoofd maar bezig zijn met eten.

Wil jij dit? "Starten met Intuïtief Eten" nu speciaal voor jou € 75,- i.p.v. € 90-!

Aanbieding alleen beschikbaar via deze pagina

Start nu met Intuïtief Eten voor slechts € 75,-

"Starten met Intuïtief Eten " is speciaal voor mama's die:

  • de eerste stappen willen zetten in hun reis richting Intuïtief Eten
  • die al een tijdje bezig zijn met Intuïitief Eten, maar bij wie het niet helemaal lijkt te lukken
  • die het moeilijk vinden om aan te voelen wanneer ze honger hebben
  • die niet goed kunnen stoppen met eten als ze vol zitten
  • die weer willen kunnen genieten van eten!

Je ontvangt van mij DE belangrijkste tool om Intuïtief Eten bij jou tot een succes te maken, je leert jouw honger en verzadiging weer aan te voelen en hier weer op te vertrouwen en daarnaast ontvang je een simpel stappenplan waarmee jij in 4 stappen leert hoe jij weer kunt gaan genieten van eten.

Dus wil jij weer leren luisteren naar je mamalijf? En haar weer durven te vertrouwen? Wil jij voorgoed afscheid nemen van snaaibuien en cravings? Alles kunnen eten wat je wilt zonder schuldgevoel achteraf?

Dan kun je nu mega voordelig starten! Je kunt namelijk slechts voor € 75,- meedoen i.p.v. € 90-. Dat is een korting van maar liefst € 15,-!! (Deze korting is alleen beschikbaar via deze pagina)

"Ik voel me minder schuldig/slecht als ik een koekje neem 's avonds en er zijn zelfs avonden dat ik erin slaag om niets te snoepen. Het is een beetje een mindset shift. Het lukt mij steeds beter om stapje voor stapje mijn doelen te bereiken."

Iris

Dit levert het traject je op:

♡Je weet precies wat Intuïtief Eten wel is en vooral ook wat het niet is.

♡Je hebt alle informatie die nodig is om Intuïtief Eten te laten slagen.

♡Na het traject ben jij weer in staat om jouw honger en verzadiging aan te voelen.

♡En durf jij hier ook weer op te vertrouwen. Vaarwel calorieën tellen en eetschema's!

♡Jij weet wat de oorzaak is van jouw snaaibuien en cravings

♡Je bent je bewuster van jouw eetgedrag en eet minder vaak op de automatische piloot. Hierdoor ben je beter in staat om bewuste eetkeuzes te maken waarmee je goed voor je lichaam kunt zorgen.

♡Je hebt geen verboden voedingsmiddelen meer en je mag alles eten van jezelf.

♡Je hebt rust in je hoofd, want je bent niet meer de hele dag bezig met eten

♡En het mooiste van alles! Je kunt weer genieten van eten.

Je kunt nu starten voor € 75,-!

Aanbieding alleen beschikbaar via deze pagina. Na aankoop krijg je direct toegang

"Ik merk dat ik minder de focus heb op eten en dat ik mij meer focus op een gevoel van positiviteit. Als je hulp nodig hebt bij je struggles rondom eten, dan is dit traject passend voor jou!"

Eveline

Praktische informatie

Nadat jij je aangemeld hebt ontvang jij direct toegang tot de online leeromgeving.

Je kunt dus direct aan de slag. Alle opdrachten en oefeningen kun je volledig in je eigen tempo doen. Je hebt namelijk maar liefst 2 jaar lang toegang tot al het lesmateriaal.

Nu voor € 75,-!

Nu met maar liefst € 15,- korting!

Even voorstellen:

Mijn naam is Adinda Gersen en ik ben mama van twee zoontjes Ryan (2019) en Luke (2021). Met een studie Voeding en Diëtetiek achter de rug en een specialisatie richting Intuïtief Eten wil ik andere mama's helpen een ontspannen relatie te ontwikkelen met eten en hun mamalijf. 

Naast expert ben ik ook ervaringsdeskundige. Ik heb zelf jarenlang geworsteld met mijn eetgedrag en mijn eigen lichaam. Als tiener at ik mijn emoties weg, had ik last van eetbuien en was ik te dik (vond ik zelf). In de periode daarna sloeg dit om in obsessief eet- en beweeggedrag. Ik telde elke calorie die ik at, stond elk vrij moment in de sportschool, ik was nog steeds ontevreden over mijzelf en ik vond mezelf nog steeds te dik.

Na jaren worstelen ben ik eindelijk sinds een aantal jaar verlost van die eeuwige strijd met eten. Ik eet op basis van mijn innerlijke signalen, ik tel geen calorieën meer en ik kan genieten van elk soort eten zonder schuldgevoelens of drang om te compenseren!

Wil jij ook starten met Intuïtief Eten voor € 75,-?

Deze aanbieding is alleen geldig via deze pagina, dus pak deze eenmalige kans!