Het is gelukt! Je bent aangemeld voor de bootcamp! Maar wacht nog heel even....

Naast de dieetcultuur die helaas nog steeds overheersend is, is een krachtig netwerk van gewichtsneutrale psychologen, diëtisten, leefstijlcoaches, gewichtsconsulenten en ook fysiotherapeuten, praktijkondersteuners, verloskundigen en artsen hard nodig voor een gedegen tegengeluid. Daarom zijn we Gewichtsneutraal Netwerk Nederland begonnen. De plek voor professionals die samen meer draagkracht willen creëren voor een gewichtsneutrale benadering. 

En hoe fijn is het dan als je die professionals onder het genot van een hapje en drankje op een ongedwongen manier (beter) kunt leren kennen tijdens een netwerk bijeenkomst?

Dus werk jij gewichtsneutraal, met de methode Intuïtief Eten, ben je bekend met de psychologie van eetgedrag of wil je de switch maken van gewichtsgecentreerd naar gewichtsneutraal èn vind je het tof om in contact te komen met andere professionals? Meld je dan aan via deze link om vrijblijvend op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen en geplande evenementen.

Netwerkbijeenkomst

De eerste netwerk bijeenkomst vindt plaats op donderdag 14 maart van 19.30 uur tot 21.30 uur. Voor nu is het plan er de eerste keer gewoon een leuke avond van te maken met een hapje en een drankje om elkaar te leren kennen en ervaringen uit te wisselen. Om het kostendekkend te maken zal een ticket om deel te nemen aan deze eerste bijeenkomst €35 excl. btw gaan kosten. De precieze locatie volgt spoedig, maar het wordt in ieder geval omgeving Amersfoort. 

Wil je meteen een ticket kopen voor de eerste netwerkbijeenkomst, klik dan op onderstaande knop om je aan te melden. Leuk als je erbij bent!