1:1 coaching

Je eindelijk comfortabel voelen in je mamalijf en geen strijd meer met eten

Herken jij dit?

Dan kan ik niet wachten om samen met jou aan de slag te gaan!

✔ Je wordt soms volledig opgeslokt door het drukke gezinsleven, maar hebt de hele tijd een stemmetje in je achterhoofd die zegt dat je beter voor jezelf en je mamalijf zou moeten zorgen. Je weet dat een gezonde leefstijl je leven een flinke boost kan geven. Maar hoe pak je dit aan?


✔ Je hebt heel sterk het verlangen dat je gewicht niet langer je leven en gedachten zo erg beheerst, maar je weet niet hoe je hier meer rust in kunt krijgen.


✔ Je wilt eigenlijk gewoon zorgeloos kunnen genieten van het leven en je gezin zonder dat je continu in je hoofd bezig bent met eten, suikers, calorieën, je gewicht en afvallen.


✔Je bent helemaal klaar met die eeuwige strijd tegen dat diëten en wilt graag goed voor jouw mamalijf gaan zorgen. Haar geven wat ze nodig heeft.


✔Je wilt je eindelijk eens comfortabel voelen in je mamalijf en in de spiegel kunnen kijken zonder knoop in je maag.


Ik ben er voor jou

Ja dit wil ik!

1:1 coaching; speciaal voor mama's die...

Ik wil heel graag met jou aan de slag, maar ik werk alleen met mama's die klaar zijn voor verandering en die open staan voor een andere aanpak. Die zich willen inzetten en gemotiveerd zijn om met zichzelf aan de slag te gaan. Die het durven om een laagje dieper te gaan en die hun angsten en onzekerheden eindelijk durven aan te pakken.

Uit ervaring weet ik namelijk dat dit de beste resultaten oplevert en daar word niet alleen jij, maar ook ik gelukkig van!

 • Je wilt jezelf vanaf nu op nummer 1 plaatsen en jezelf de aandacht geven die je verdient.
 • Je bent er klaar voor om te investeren in jezelf. Niet alleen in geld, maar ook in tijd, energie en aandacht.
 • Je minder druk maken om de meningen van anderen en jezelf niet continu met anderen vergelijken?
 • Je bent er klaar voor om de focus op afvallen even te laten voor wat het is
 • Je vindt een kritische blik en nieuwe inzichten waardevol.
 • Je kunt zelfreflectie toepassen op je gedrag, gedachtes en gewoontes.
 • Je wilt gezonder leven als geheel aanpakken. Je wilt werken aan genieten van eten (gezond én ongezond!), sporten, beweging, mindset, rust nemen en je verdere leefstijl.

MomBody & Mind coaching

Je voelt je niet comfortabel in je mamalijf en hebt het verlangen om af te vallen. Je wilt gezonde keuzes maken, maar je lijkt niks vol te kunnen houden.

Gezond leven is geen kwestie van streng zijn voor jezelf, jezelf de schuld geven, zelfkritiek hebben, jezelf uithongeren, altijd maar diëten en veel regels hebben.

Het gaat over bewuste keuzes maken vanuit liefde en respect voor jezelf en je mamalijf. Vanuit het gevoel goed genoeg te zijn te kijken wat jij nodig hebt om lekker in je vel te zitten.

Bij mij geen voedingsschema's, calorieën tellen, een dieet of een streng sportregime. Mijn aanpak is holistisch en op maat gemaakt. Samen kijken we naar het geheel. We hebben het over onderwerpen als slaap, stress, werkgeluk, relatie's, het gezin, tijd voor jezelf, sporten, eetgedrag, gezonde voeding en zelfacceptatie.

Daarnaast gaan we werken aan het herkennen en wegnemen van jouw beperkende overtuigingen, het afleren van aangeleerde patronen en het ombuigen van niet helpende coping strategieën (zoals bijvoorbeeld emotie-eten!).Het doel is dat je elke dag bruist van energie en met liefde naar jezelf in de spiegel kijkt. Ik ga graag met je aan de slag!

MomBody & Mind 1:1 coaching

♡ 10 coachsessies (flexibel inzetbaar) Aan te raden is ongeveer elke 2 weken een afspraak in te plannen, die jij vervolgens kort voorbereid om er zoveel mogelijk uit te halen


♡Een op maat gemaakt stappenplan voor jouw persoonlijke situatie (relatie met eten verbeteren / zelfbeeld / relatie met je mamalijf verbeteren / stoppen met diëten / eetbuien verminderen enzovoort) 


♡Toegang tot online masterclasses gegeven door verschillende experts (bekkenfysio, stylist, opruimcoach, stresscatch, enzovoort)


♡Dit traject is volledig online en de afspraken vinden plaats via mijn persoonlijke zoom-ruimte


♡Je kunt mij het gehele traject bereiken via Whatsapp. Op die manier ben ik altijd dichtbij en kun je gelijk schakelen mocht je ergens tegen aan lopen of het moeilijk hebben.

♡Gratis omega 3 balanstest

Afgerond?

Wat ga je bereiken?

Na het afronden van dit 1:1 traject:

 1. Kijk je weer met liefde in de spiegel
 2. Voel je nooit meer de drang om op dieet te gaan.
 3. Weet je dat je jouw lichaam geeft wat het nodig heeft.
 4. Heb je geen schuldgevoel meer als je iets ongezonds eet of drinkt. Sterker nog, je kunt er juist intens van genieten!
 5. Zit je barstensvol energie gedurende de dag en kun je eindelijk de mama zijn die jij diep van binnen al zo lang wilt zijn!
Plan een afspraak in

Aan de slag

Wat gaan we doen?

Hieronder een aantal concrete voorbeelden van waar we in het 1:1 traject aan kunnen werken. Er is veel meer mogelijk natuurlijk. Dit hangt natuurlijk volledig af van jouw persoonlijke situatie.

 • Eetbuien verminderen door ze bij de kern aan te pakken
 • Een gezonde en ontspannen relatie met eten ontwikkelen
 • Stoppen met het volgen van diëten en het doen van afvalpogingen
 • Meer zelfacceptatie en een beter zelfbeeld ontwikkelen
 • Schuldgevoel na het eten wegnemen door te werken aan jouw overtuigingen
 • Jouw eetpatroon optimaal aanpassen aan jouw doelen
 • We bespreken welke supplementen waardevol voor je zijn om te gebruiken

Wil jij hiermee aan de slag of heb je een ander doel en twijfel je of ik je daarbij kan helpen? Plan dan een afspraak in, zodat we even kennis kunnen maken met elkaar.

Afspraak plannen

Ik ben jouw coach

Mijn naam is Adinda Gersen en ik ben mama van twee zoontjes Ryan (2019) en Luke (2021). Met een studie Voeding en Diëtetiek achter de rug en een specialisatie richting Intuïtief Eten wil ik andere mama's helpen hun mamalijf te omarmen. 

Naast expert ben ik ook ervaringsdeskundige. Als mama van 2 jonge kinderen weet ik alles van de grote veranderingen in je leven wanneer je kinderen krijgt en alle ballen die je als moeder hoog moet zien te houden. Als mama wil je het graag goed doen en daarbij kun je jezelf soms een beetje vergeten. Ik ben van mening dat door beter voor jezelf te zorgen als moeder je er uiteindelijk ook meer voor je kinderen kunt zijn.

Je kunt namelijk meer geven wanneer je zelf genoeg ontvangt

Ik heb zelf jarenlang geworsteld met mijn eetgedrag en mijn eigen lichaam. Als tiener at ik mijn emoties weg, had ik last van eetbuien en was ik te dik (vond ik zelf). In de periode daarna sloeg dit om in obsessief eet- en beweeggedrag. Ik telde elke calorie die ik at, stond elk vrij moment in de sportschool, ik was nog steeds ontevreden over mijzelf en ik vond mezelf nog steeds te dik.

Na jaren worstelen ben ik eindelijk sinds een aantal jaar verlost van die eeuwige strijd met eten en mijn lichaam en kan ik mijn mamalijf (ja ook na het krijgen van 2 kinderen) volledig accepteren zoals het is.

Twijfel je?

Of heb je nog vragen? Plan gerust een vrijblijvend kennismakingsgesprek in. Dit kennismakingsgesprek is een gesprek van ongeveer 30 minuten met mij persoonlijk.

100% tevredenheidsgarantie

Je krijgt mij als jouw persoonlijke coach. Je ontvangt antwoord op je vragen, feedback en persoonlijk advies op doordeweekse dagen binnen 24 uur. Mocht je toch niet tevreden zijn dan kan je binnen 14 dagen kosteloos annuleren.

Veel gestelde vragen

Hoe lang duurt het "Omarm je mamalijf traject?

Het traject duurt 3 maanden

Krijg ik persoonlijk advies?

Je krijgt geen 1-op-1 coaching. Dan zou het traject zo'n € 1.000,- gaan kosten. Omdat ik de de prijs graag laag wil houden en ik zoveel mogelijk mama's wil kunnen helpen is dit een groepstraject. Maar ik ben wel betrokken bij jouw proces als jouw persoonlijke coach. Je kunt mij 24/7 om advies en feedback vragen en we hebben bijna wekelijks een groepscall waarin we gezamenlijk aan de slag gaan. Je kunt er zelf voor kiezen of je actief bent of niet. Als je het traject liever volledig anoniem wilt volgen is dat geen enkel probleem.

Moet ik live aanwezig zijn bij alle groepscalls?

Natuurlijk haal jij het meeste uit jouw traject als je altijd live aanwezig bent bij de groepscalls. Maar ik kan mij ook voorstellen dat het soms simpelweg niet uitkomt. Van de focuscalls en de live masterclasses ontvang je altijd een replay achteraf. Van de supportcalls en de live Q&A's niet. Dus mocht je sporten of moeten werken op een vaste avond, stuur mij dan even een berichtje en dan kijken we samen of ik de supportcalls en de live Q&A's op een andere avond kan inplannen.

Ga ik afvallen met dit traject?

Dat kan ik niet voorspellen en hangt af van je persoonlijke situatie. Als je een te hoog fat-set point hebt op dit moment, bestaat de kans dat je zult afvallen. Weet dat afvallen nooit de focus is in dit traject, maar dat je wel de wens mag hebben. De focus op afvallen leidt vaak tot gewichtstoename. Dus dat is de reden waarom we hier niet op focussen in dit traject.

Ik heb al zoveel geprobeerd ik ben bang dat ik ook dit niet kan volhouden

Ik snap de angst dat ook dit niet gaat helpen. Je hebt immers al zoveel geld uit gegeven aan eerdere pogingen om iets aan je gewicht te doen en waarschijnlijk hielp het niet. Maar ik beloof je dat ik het anders doe!

Dit traject gaat niet over volhouden en discipline. Dit traject focust op het goed zorgen voor je lichaam en dat is iets wat je altijd wilt doen wanneer je jezelf kunt accepteren en jezelf het genoeg waard vindt om goed voor jezelf te zorgen. Het gaat dus niet om volhouden, maar om leren luisteren naar je lichaam en je lichaam geven wat het nodig heeft. Vanuit daar bewuste keuzes maken, omdat je goed voor jezelf wilt zorgen en je lichaam comfortabel laten voelen. Je leert jezelf beter kennen en vanuit daar ga je andere en betere keuzes maken. Je hebt ook niet meer het gevoel dat je gefaald hebt wanneer je een dag wat minder voedzaam hebt gegeten, wat vaak bij een dieet wel het geval is. 

Wat als ik de cursus Starten met Intuïtief Eten al heb gevolgd?

Dan heb jij de perfecte basis om in te stappen in dit traject!

Kan ik in termijnen betalen?

Yes, je kunt in 3 of 6 termijnen betalen.