Wij gaan emigreren naar Portugal

Wij gaan emigreren naar Portugal

Wanneer dromen werkelijkheid worden

We hebben allemaal dromen. Somimge groter dan andere. 
Sommige heb je al waargemaakt, andere staan nog op je bucketlist. 

Jeffrey en ik hadden samen één hele grote droom en de afgelopen jaren, door alles wat we samen hebben meegemaakt, beseften wij ons dat het belangrijk is om je dromen waar te maken. Het leven kan soms kort zijn en je weet nooit wat morgen je gaat brengen. Dus het minste wat je kunt doen is uitzoeken of je de dromen die je hebt, werkelijkheid wilt laten worden. 

Dat hebben wij gedaan en eigenlijk sneller dan verwacht, lijkt het allemaal te gaan gebeuren. 

Op slag verliefd

Afgelopen kerstvakantie waren wij in Portugal om uit te zoeken of we daar zouden willen wonen. We zaten echt nog in de oriënterende fase. Gaan we dit echt doen? Voelt het nog steeds goed? Hoe is het daar in de winter? Even wat huizen bekijken om te zien wat we kunnen krijgen voor ons budget....

Totdat we op tweede kerstdag door de poort liepen van ons droomhuis. 
Je raadt het al; op slag verliefd! 

Inmiddels hebben we het voorlopig koopcontract liggen en hebben we gehoord dat Portugese hypotheekaanvraag is goed gekeurd. Afgelopen week is ook ons huis verkocht. 

Soms moet ik mezelf even knijpen, maar het lijkt toch echt te gaan gebeuren. 
Dit jaar gaan wij emigreren naar Portugal! 

MomBody & Mind

Maar wat ga je dan doen met MomBody & Mind? Gelukkig blijft MomBody & Mind gewoon bestaan en ga ik straks vanuit Portugal mama's helpen bij het herstellen van hun relatie met eten en hun mamalijf. 

De Gschwindjes emigreren

Misschien ben je wel heel nieuwsgierig naar het grootste avontuur van ons leven? Dat snap ik! Daarom hebben wij een Instagam pagina aangemaakt waar je ons kunt volgen 

@degschwindjesemigreren

Back to blog