Mijn methode

Mijn methode

Van een strijd tegen de kilo's naar rust en ontspanning. Van continu leven uit angst, onzekerheid, onrust en onvrede naar je zelfverzekerd voelen, meer energie hebben, stralen en rust en ruimte hebben om bewuste keuzes te kunnen maken die passen bij wie jij diep van binnen zo graag wilt zijn. 

Hangborsten en striae

Ergens weet je dat je meer rust gaat vinden als je jouw lichaam wat meer kunt accepteren zoals het is, maar wat is dat moeilijk!

Je hebt namelijk die buik, die hangborsten, striae en die extra kilo's. Allemaal gekomen nadat je kindjes hebt gekregen. Je ziet overal om je heen die beloftes dat afvallen een makkie is, dat iedereen het kan, dat het belangrijk is om hier je aandacht aan te geven, omdat je anders niet gezond bent en die mooie slanke lichamen van gelukkige vrouwen. 

Dus nooit meer afvallen… dat klinkt als een onmogelijk en ontzettend eng iets.

Keer op keer falen

Je hebt je wel verdiept in Intuïtief Eten en afvallen zonder te diëten. Je Googelt naar tips om lekkerder in je vel te zitten en past je voeding hierop aan. Hier en daar volg je een traject of een masterclass. Maar dit alles zonder langdurig resultaat. Wanneer komt die ene gouden tip nou eens voorbij? Wanneer is het jouw tijd om rust te gaan vinden rondom dat gewicht?

Je doet zo hard je best, je probeert het echt vol te houden, je eet alleen maar gezond en probeert zo weinig mogelijk te snoepen… maar je hebt nog steeds niet dat lichaam terug van voordat je kinderen had. 

Ik begrijp je zo goed. Hoe frustrerend dit is. Er wordt al zoveel gevraagd van je. Het moederschap alleen al is keihard werken en dan komen daar ook nog eens die onzekerheden, schuldgevoelens en schaamte bij kijken. Het gevoel van falen als er weer een poging mislukt is…

Je zoekt naar oplossingen

Je zoekt naar oplossingen en manieren om lekker in je vel te zitten, die hardnekkige kilo's kwijt te raken en je eindelijk comfortabel te voelen in je mamalijf. Je focust je op voeding en bewegen. Je leert er alles over, je leest over wat gezond is en wat je daar voor moet doen. 

Maar de echte reden dat jij nog niet daar bent, is niet omdat jij niet de juiste kennis hebt, maar dat je te weinig focust op je eetgedrag en de relatie met jezelf.

Dat je, je te weinig focust op de mama die jij diep van binnen graag wilt zijn en het leven wat jij eigenlijk wilt leiden. Omdat je vindt dat je er eerst op een bepaalde manier uit moet zien. Je focust je te veel op die angst. De angst om ongezond te zijn, dik te worden/blijven en om niet geaccepteerd en gewaardeerd te worden. 

Ik wil het je zo graag leren

En wat ik nu ga zeggen meen ik oprecht: Ik wil je zo graag leren hoe ook jij een eind kunt maken aan die eeuwige strijd met eten en je mamalijf.

Want ik weet dat ook jij dit kan bereiken en dat je er klaar voor bent om het anders te gaan doen. Klaar om te gaan stralen en eindelijk ook goed voor jezelf te gaan zorgen; echt voor jezelf zorgen.

Mijn methode

Met mijn methode voor het ontwikkelen van meer rust en ontspanning rondom je gewicht kun jij een ongelooflijke transformatie doormaken.

Van continu leven vanuit angst, onzekerheid, onrust en onvrede; naar je zelfverzekerd voelen, meer energie hebben, stralen en rust en ruimte om bewuste keuzes te kunnen maken die passen bij wie jij diep van binnen zo graag wilt zijn.

Leven vanuit ontspanning, rust, liefde en respect. 

  • zodat jij kunt gaan doen waar jij gelukkig van wordt
  • waardoor je jouw lichaam minder stress geeft
  • je niet meer de hele dag in je hoofd bezig bent met je gewicht
  • jij jezelf datgene geeft waar jij behoefte aan hebt
  • waardoor jouw lichaam zich comfortabeler gaat voelen
  • zij zich meer gaat ontspannen
  • en jij lekkerder in je vel komt te zitten
  • en jij een beter voorbeeld kunt zijn voor jouw kindje(s). Want dat is tenslotte waar jij het allemaal voor doet

En dat allemaal zonder dat je, je hoeft te focussen op dat gewichtsverlies. 

Omarm je mamalijf

In de "Omarm je Mamalijf Academy" werken we aan een goede relatie met je mamalijf, zodat jij meer zelfvertrouwen en een beter zelfbeeld kunt ontwikkelen zonder dat je eerst gewicht hoeft te verliezen. 

Neem voorgoed afscheid van die strijd tegen je gewicht en de kilo's en ga voor meer rust, vrijheid en een fantastische relatie met jezelf!

Klik hier voor meer informatie

Back to blog